Δικηγόροι & Συνεργάτες

Κεντρικός πυλώνας της εταιρείας, απόρροια της 40ετούς επαγγελματικής εμπειρίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των εταίρων, είναι η θετική ατμόσφαιρα και ο υψηλός βαθμός συνοχής των συνεργατών της.
 
Για το λόγο αυτό διατηρούμε επί σειρά ετών σταθερό κορμό δικηγόρων, γραμματειακού προσωπικού,  τεχνικών υποστήριξης, γεγονός που μας επιτρέπει να διαθέτουμε άριστο κλίμα συνεργασίας και αίσθημα επαγγελματικής σύμπνοιας.
 
Οι στόχοι επαγγελματικής ανέλιξης και ευημερίας των συνεργατών μας ταυτίζονται με τις φιλοδοξίες της εταιρείας, αποτελούν για μας κοινό τόπο, και αυτή ακριβώς η συνειδητή στάση αντανακλάται στην εξυπηρέτηση του πελάτη.
 
Οι δικηγόροι – συνεργάτες διαθέτουν πολυετή παρουσία στη μάχιμη δικηγορία και στη συμβουλευτική υποστήριξη, κατέχουν σε βάθος το γνωστικό τους αντικείμενο και έχουν υψηλό δείκτη εξειδίκευσης, καλύπτουν άριστα δε τον τομέα επικοινωνίας με τον πελάτη.
 
Το ανθρώπινο δυναμικό μας εμπλουτίζεται διαρκώς , με νέα, ικανά , καταρτισμένα και φιλόδοξα στελέχη, τα οποία εγκλιματίζονται προοδευτικά στην ομάδα σε άριστο βαθμό, συνεισφέροντας ουσιαστικώς στο τελικό αποτέλεσμα και ενισχύοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
 
Έχουμε το προνόμιο , μετά από έτη δοκιμασμένων  και άκρως επιτυχημένων συνεργασιών , σε πολλούς τομείς του δικαίου, να διαθέτουμε ευρύτατο δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, γεγονός που μας παρέχει τη δυνατότητα και το συγκριτικό πλεονέκτημα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οπουδήποτε και οποτεδήποτε, συντονιζόμενοι άψογα, προς όφελος του πελάτη.
Επικοινωνία

Aκαδημίας 77, 106 78 Αθήνα, 

Τηλ:  210 3650240 - 258, 

Φαξ: 210 3650255 / 259, 

Email: info@mxlaw.gr

Μέλος
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Copyright © 2015  by ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ, ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Site Construction by George Kapnitis